23-December-2020

Jul og Nytårs tak.

Kære alle Bowling venner Jeg ønsker jer alle en rigtig god og glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår, og sige tak for de hyggelige timer jeg har haft sammen med jer i året der er gået og håbe på at der kommer mange gode timer og oplevelser i det nye år der kommer.
Mvh. Jens Schak.

11-December-2020

udsættelse af Generalforsamlingen

På grund af forsamlingsforbudet på 10 personer er forlænget til og med den 28 februar må vi aflyse den ordinær generalforsamling til engang i Marts eller April måned så fremt at det er åbnet for det.

Bestyrelses ændring
Da Hans Erik Hansen ønsker at blive afløst fra sit arbejde som kasserer fra den 15. januar 2021 vi er i bestyrelsen enig om at Svend Ryge Petersen varertager kasserer arbejdet indtil generalforsamlingen.
I må alle have en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Mvh. Jens Schak.

30-November-2020

Turneringsplan 2021

Den nye turneringsplan for 2021 er nu lagt på hjemmesiden under turneringsudvalget.
Desværre er der jo nok risiko for at vi bliver nødt til at aflyse nogle af kampene, især i starten af året. Aflysninger vil blive meddelt her på siden.
Lad os håbe, at vi får mulighed for at gennemføre en del flere turneringer i 2021 end tilfældet har været i 2020.
Fra turneringsudvalgets side vil vi gerne ønske alle en glædelig jul og et godt nytår.
/Ole Dahlgaard

15-August-2018

Kommentarer

Til medlemmer der gerne vil skrive lidt på siden, brug da gæstebogen så kommer det kun derpå og hele vores hjemmeside bliver ikke sat til med kommentarer der kan gå ind over vores lister så de ændre struktur.
På forhånd Tak.