Aflyst turnering / Pokalturnering mod Ikast

Turneringen mod Brande 18. januar 2022 er aflyst p.gr.a. midlertidig lukning af bowlingcentret i Brande.

Pokalturnering mod Ikast:

Vi håber at pokalturneringen mod Ikast i Herning 1. februar 2022 kan gennemføres som planlagt. Deltagere i denne turnering bliver kontaktet 20. januar, hvis bowlingcentret er åbnet til den tid. Til denne turnering prøver vi at stille stærkeste hold - det vil sige 10 bedste herrer og 10 bedste damer jvf. kvartalslisten for 4. kvartal 2021 - er der nogle blandt de 10 bedste der ikke kan deltage arbejder vi os ned i rækken.

/Ole Dahlgaard

 

Ny turneringspartner

Det er lykkedes os at få etableret turneringssamarbejde med BK 93, Skive, som Club 85 tidligere har haft samarbejde med.

Vi har aftalt følgende turneringsdage:

Tirsdag 22. marts 2022 i Skive og

tirsdag 25. oktober 2022 i Silkeborg.

Turneringsplanen for 2022 er tilrettet.

/Ole Dahlgaard

Fremtidig tilmelding til turneringer

I oktober/november har vi fået ca. 25 nye medlemmer fra det tidligere Club85, som stort set alle er interesserede i at spille turneringer. Et hjerteligt velkommen til jer alle.

Samtidig har vi fået meldinger fra vores turneringspartnere om, at de har mistet medlemmer, og derfor ikke kan stille så mange spillere som hidtil til vores turneringer. Vi vil forsøge at få justeret antallet af deltagere op i forhold til turneringsplanen, men kan selvfølgelig ikke garantere flere pladser.

For at give alle medlemmer en retfærdig mulighed for at deltage i turneringerne, har vi besluttet indtil videre at lave en begrænsning som indebærer, at I kun kan tilmelde jer hver anden turnering.

Det kommer til at fungere på den måde, at vi fremlægger tilmeldingslister til 2 turneringer ad gangen, hvor I så kan vælge hvilken kamp I vil deltage i. Tilmelding vil fortsat kunne ske med et bestemt antal for hvert træningshold (altså 12-holdet, 13-holdet og 14-holdet). Når alle 3 træningshold har haft mulighed for at tilmelde sig, vil der være åben tilmelding til eventuelle restpladser, ligesom der kan tilmeldes som reserver.

En undtagelse fra ovennævnte er turneringsudvalget og formanden, som forlods vil være tilmeldt alle turneringer.

Vi håber at ovenstående model for tilmeldinger vil komme til at fungere tilfredsstillende.

/Ole Dahlgaard

 

Til og Afmelding til turneringskampe

Kontakt:

Ole Dahlgaard          Mobil : 30 63 99 18

eller

Kaj Pedersen           Mobil: 23 23 12 14

eller

Birthe Kristensen     Mobil : 20 55 76 26

 

Tilmeldingslisterne bliver lagt frem i god tid, sidste tilmelding står på de respektive lister, husk at skrive jer på og HUSK hvilke kampe i har tilmeldt jer.

Mødetid er SENEST 15 min før kampstart.